Op 12 oktober 2018 is een bijzondere vrouw in Braamt overleden: Anneke Visser. Iedereen in Braamt en omgeving kende haar. Ze leefde in alle eenvoud, zonder luxe en was een tevreden mens. In dit item vertellen haar naasten over het leven van Anneke. Een van hen is Pastoor de Vreeze uit Braamt. Naast de korte interviews laten we foto - en filmbeelden zien die beschikbaar zijn gesteld door Lenie Visser en Gerrie Buiting.

Het was spannend maar we hebben Sinterklaas en de zwarte pieten toch echt weer in 's-Heerenberg kunnen ontvangen!! We hebben ook weer heel veel blijde kindergezichten gezien die vol verwachting naar dit moment uitkeken.

Nao 'n ni-je prins mot d'r ook een ni-je jeugprins komme. En den is d'r! Gao d'r maor is veur zitte en bekiek ow de jeugprinsprissentatie maor is op ow gemak.

't Carnavalsseizoen is begonne! d'Olde Waskupe hemme 'n ni-je prins! Ondaks dat d'r wat mis ging was de prissentatie weer gèèf. Wassie d'r niet bi-j, dan ku-j now op ow gemak efkes kieke. Dat wödt wat!

In verband met het 30 jarig jubileum van popkoor de Eternal Singers hebben de leden op 7 oktober een mooi concert gegeven in Grand café De Snor.Voor die tijd hebben ze flink geoefend in de Mariabasisschool.StadsTV Bergh was er bij en laat een impressie zien vanaf zondag 28 oktober!Geniet er van!

Thuis in 's-Heerenberg